All for Joomla All for Webmasters

Zakaj Bioprotector?

ENO TRETJINO SVOJEGA ŽIVLJENJA PREŽIVITE V POSTELJI ...

Zdrav spanec je zato pogoj za zdravo življenje. Zemeljska (Hartmanova) mreža, kozmična (Curryeva) mreža, podzemni vodni tokovi in geološki prelomi … povzročajo sevanja, ki škodljivo vplivajo na vaše zdravje pri nepravilni postavitvi postelje. Če imate slab spanec, jutranjo utrujenost, nervozo, nepravilno bitje srca, tiščanje v prsih, bolečine v nogah, rokah, hrbtenici ali kolkih so to le začetne težave, pri katerih morate resno pomisliti da je vaša postelja, kjer spite, na škodljivih negativnih sevanjih, ki lahko pripeljejo do hudih zdravstvenih težav na različnih delih telesa.

... DRUGO TRETJINO SVOJEGA ŽIVLJENJA PREŽIVIMO NA DELOVNEM MESTU

Slabo počutje, nesproščenost, brezvoljnost, bolečine v nogah, hrbtenici, kolkih itd. so lahko vzrok (pre)močnih naravnih sevanj, ali sevanj iz tehničnih aparatov. Vpliv naravnega sevanja pomeni, da ne sedimo na dobrem mestu. Vpliv tehničnih sevanj pa pomeni, da smo v pisarni pod negativnim vplivom porušenega elektronskega ravnovesja v zraku. Električne naprave in inštalacije, ter različni elektronski aparati rušijo pravilno razmerje med pozitivnimi in negativnimi ioni v zraku.

MERITVE ŠKODLJIVIH SEVANJ

Elektronske meritve sevanj v prostoru opravljamo z najsodobnejšimi elektronskimi detektorji, ki zaznajo škodljiva sevanja, še posebej pa križišča teh sevanj, ki so najbolj škodljiva za celice in organe človeškega telesa.Detektor za merjenje jakosti človeku ugodnega biopolja.
Analiza bioenergije
Analiza bioenergije.
Detektor za merjenje biopotenciala.
Detektor za merjenje škodljivih geopatogenih sevanj.