All for Joomla All for Webmasters

Sedež Bioprotector

 

SEDEŽ - energijska zaščita pred sevanji na delovnem mestu, v pisarni pred računalnikom ali doma pred televizorjem

 

maselj0033maselj0029

Bioprotector sedež deluje podobno kot bioprotector Omega max.5.le da ima vgrajenih manj materialov. Zelo je učinkovit in uporaben predvsem na delovnem mestu npr. pred računalnikom ali doma pred televizorjem, na kavču, v dnevni sobi ali kuhinji - povsod tam, kjer največkrat sedite.

Učinki Bioprotector Sedež so naslednji:

 • izboljša energijo v telesu na mestih obremenjenih z škodljivimi sevanji
 • izboljša splošno počutje
 • izboljša mentalno in fizično moč
 • izboljša stanje meridianov v telesu in s tem vitalnost
 • blagodejno vpliva na telo

Pozitivni učinki so merljivi in vidni takoj, njihov trajni učinek pa dejansko občutimo že po nekaj mesecih uporabe!

More in this category: « Nega Bioprotectorja

Mnenja uporabnikov

 • Aligator d.o.o.
  Želimo, da se naši zaposleni na delovnem mestu dobro počutijo, zato s podjetjem Maselj d.o.o. uspešno sodelujemo že vrsto let. Nudijo nam hitro pomoč in svetovanje, vsi njihovi izdelki, ki jih uporabljamo, imajo garancijo.
 • Karmen d.o.o.
  Pri podjetju Maselj d.o.o. smo naročili pet Bioprotector sedežev in pet Geovitalizerjev. Naši zaposleni so z uporabo teh izdelkov zelo zadovoljni. Zaradi njihovega dobrega počutja, se je izboljšala delovna storilnost, tudi bolniške odsotnosti je manj. Nekateri zaposleni, so se s podjetjem dogovorili za obisk na domu, kjer so jim svetovali tudi glede spalnega prostora.
 • Lojze Zore s.p.
  Sodelovanje s podjetjem Maselj d.o.o. mi je bilo v veliko zadovoljstvo. Dolga leta me je po osem-urnem delavniku bolel križ, kar sem pripisoval dolgotrajnemu sedenju. Menil sem, da za to pač ni rešitve. Po dveh tednih uporabe Bioprotector sedeža, pa se je stanje, na moje veselje, močno izboljšalo. Z veseljem bi jih priporočil naprej, po vsej verjetnosti pa bomo tudi sami še izkoristili njihovo ugodno in kvalitetno ponudbo tako v podjetju, kot tudi doma.