All for Joomla All for Webmasters

Protimikrobni ZAPER in GEOVITALIZER

PIRAMIDNA ZAPER IN GEO FREKVENCA

Podjetje MASELJ d.o.o. ima že več let na voljo ekskluzivni protimikrobni Zaper tretma v vrhunskimi karbonskimi bioresonančnimi sondami za povrnitev energijskega ravnovesja

Piramide oddajajo energijo, so žive... Še po več deset tisočih letih od svojega nastanka na svojem vrhu izžarevajo energijski žarek, v katerem so strokovnjaki izmerili elektromagnetno energijo frekvence okoli 30 kilohercev (kHz). Ta piramidna frekvenca je istočasno ZAPER frekvenca, ki jo je v prejšnjem stoletju dr. Hulda Clark (1928-2009) vgradila v svoj izum, imenovan ZAPER, ki deluje protimikrobno. Piramide pa v svojem energijskem žarku izžarevajo še eno frekvenco, to je osem hercev, ki je znana kot Schumannova resonanca, ki je naravna Zemljina in atmosferska energija, brez katere ni življenja na Zemlji.

ZAPER FREKVENCA 30kHz

ZAPER frekvenca 30 kHz je protimikrobna frekvenca, ki dokazano zavira vse patogene mikroorganizme v človeškem telesu, ki energije s to frekvenco ne prenesejo in se razpočijo. To velja za vse mikrobe, od virusov, ki so najmanjši, do bakterij, protozojev in večceličnih črvičkov in metljajev (nematodi). Do takšnih zaključkov je prišel tudi dr. Royal Rife (1888-1971), briljantni zdravnik, ki je ozdravil vse bolezni in je vse življenje pod mikroskopom opazoval in dokazal razpočenje celične ovojnice pod vplivom energijskega polja, ki je za človeka nekaj povsem običajnega, mikroorganizmi pa pregorijo.
Dr. Royal Rife je izdelal lastne mikroskope s 60.000 kratno povečavo, za terapijo pa je uporabljal energijo moči nad 50W. Dr. Hulda Clark je njegov izum nadgradila z uporabo veliko manjših moči v majhnem protimikrobnem pripomočku ZAPER, ki se napaja samo z baterijo, dosega pa iste učinke. Iz zgodovine je znano, da je tudi sam Nikola Tesla iz tujine poslal svoji sestri v Beograd takšno napravo, ki je njej in še mnogim pomagala povrniti zdravje, ta informacija je uradno zavedena v muzeju Nikola Tesla v Beogradu.

ZAPER TERAPIJA

ZAPER ima dve bioresonančni sondi, ki se tesno oprimeta vsaka v eno dlan za trikrat 7 minut z dvema vmesnima 20 minutnima pavzama. Nastavitev na 30 kHz v par minutah generalno zatre mikrobe vseh vrst, ki jih mora imunski sistem še razgraditi, organi izločanja pa izločiti. V podporo procesu počivamo in pijemo več tekočine in C-vitamina. Ker ZAPER ne posega v prebavila in črevesno floro, se po priporočilih dr. Hulda Clark v ta namen uživa tinktura pelina in črnega oreha, vsak dan pa kar v ustih zdrobi in z malo vode poplakne 1 surov bio klinček. Karbonske bioresonančne sonde so prestižne in primerne za uporabo v sodobnem času, saj niso mrzle kot bakrene in ne oksidirajo s časom. Primerne so tudi za otroke, ki že shodijo in govorijo ter tudi za starejše ljudi.
Iz istega razloga so bili v piramidah zaustavljeni procesi razkroja, v njih ni nič razpadalo. Pod vplivom naravno prisotne energije piramidne frekvence okoli 30 kHz so ohranjena celo več kot pet tisoč let stara žita egipčanske pšenice (kamut), ki so v današnjem času normalno vzklila in obrodila. Ohranjene so tudi tisočletja stare začimbe in semena, ki niso podlegla plesni in organskemu razkroju. 

GEO FREKVENCA 8Hz 

V piramidah pa so izmerili še eno vrsto energije in sicer s frekvenco 8 hercev, ki predstavlja geo impulze. Že pred sto leti je Nikola Tesla vedel, da je energija našega planeta okoli 8 hercev, to je s pridom uporabljal v svojih neponovljivih poskusih brezžičnega prenosa energije. Ta energija prav tako naravno izžareva v piramidnem energijskem žarku. Ima naravno frekvenco Schumannove resonance, to je atmosferska energija, ki jo napajajo razelektritve strel po vsem svetu, ki energijsko polnijo naše ozračje in omogočajo optimalne življenjske pogoje v Zemljini biosferi.
V takšnih pogojih so se v milijonih let razvili človeški možgani, ki v svojem najbolj optimalnem delovanju v alfa stanju oddajajo valove s frekvenco 8 hercev. V energijskem bioritmu možganskih valov s frekvenco 8 hercev enakovredno sodelujeta obe možganski polovici v sinhroniziranem stereo načinu delovanja, pri katerem se prižigajo nevroni po celotnem korteksu (možganski skorji) in ne samo lokalno, kot je to primer pri dvakrat hitrejših beta frekvencah običajnega budnega stanja. 

ALFA STANJE

Alfa stanje pomeni ugodno stanje sproščene budnosti, pri kateri češarika naravno spodbuja nastajanje več melatonina in hormonov sreče, ki so osnova zdrave biokemije v telesu, omogočajo dobro počutje, psihološko ravnovesje in vplivajo na razgradnjo stresnih hormonov kor sta adrenalin in kortizol. Stresni hormoni organizem na dolgi rok uničujejo, ker mu jemljejo kisik, energijo in ga zakisajo. Blokirajo zdravo mlečnokislinsko presnovo v črevesju in sprožajo procese gnitja. V alfa stanju je izboljšana umsko zbranost in popolno krmiljenje vseh telesnih sistemov, vodenih iz možganov.
Na ZAPER pripomočku se nahaja tudi nastavitev na 8 hercev, ki se uporablja vsakodnevno nekaj minut za dvig energije in ohranjanje vrhunske forme na vseh področjih, pa tudi preventivno pred okužbami in mikrobi. Energija s frekvenco 8 hercev se imenuje geo impulzi. Je naravna energija Zemljinega magnetizma in atmosfere in obenem alfa stanja možganskega valovanja. Vrača homeostazo, to je medicinski izraz za ravnovesje organizma pred nastopom motnje. Vpliva na optimalno delovanje ionskih črpalk v celičnih ovojnicah, ki mora imeti potencial 50-70 milivoltov za nemoteno izmenjavo kisika in hranil. Spodbuja tudi ionski pretok v kostnih celicah in ustvarja tako imenovan piezoelektrični učinek, ki izboljša kostno gostoto pri ljudeh z osteoporozo. Kostne celice se zbudijo in zaživijo, poškodovane kosti se hitreje in bolj trdno zarastejo, izboljša se izgradnja kostne mase, kar je še posebej pomembno pri osteoporozi. To je do sedaj najbolj raziskan način uporabe GEO IMPULZOV.

 • Zaper je po vsem svetu že desetletja znana in zgodovinsko preizkušena protimikrobna metoda za povrnitev energijskega ravnovesja, pri kateri se vsak dan za nekaj minut v obe dlani oprimeta dve karbonski bioresonančni sondi, nato pa se enkrat tedensko uporablja za vzdrževanje stanja in kot preventiva
 • Zaper je še posebej dragocen pri oslabljeni odpornosti in kadar se koga akutno ali kronično kaj loteva.
 • Pospešuje in olajša okrevanje in zmanjša izostanke v šoli in v službi.
 • Varuje nas, tako da se nam povrne psihofizična zmogljivost in hormonsko ravnovesje, zmanjša se utrujenost telesa (dr. Hulda Clark – knjiga: Terapija za vse bolezni), zato je Zaper prijatelj v hiši, ki ne sme manjkati v nobenem domu. 
 • Zaper je primeren tudi za starejše družinske člane in za otroke, ki že hodijo in govorijo. (Ni testiran na dojenčkih in nosečnicah, prav tako ni primeren za uporabnike srčnih spodbujevalnikov.) 
 • Prvi slovenski in ekskluzivni Zaper z vrhunskimi karbonskimi bioresonančnimi sondami (namesto bakrenih) je že od leta 2010 na voljo v podjetju Maselj d.o.o.

protimikrobni zaper in geovitalizer

Protimikrobna metoda ZAPER po dr. Hulda Clark za povrnitev energijskega ravnovesja


GEOVITALIZER 

Za dobro hidracijo in razkisanje telesa nudi podjetje MASELJ d.o.o. Geovitalizer napravo za informiranje vode s Schumannovo resonanco, vsaki dve uri se spije priložen kozarček informirane vode.

geovitalizer

GEOVITALIZER informira vodo z geo impulzi Schumannove resonance za razkisanje telesa

Geovitalizer je naprava za ustvarjanje nizkofrekvenčnega pulzirajočega energijskega polja s frekvenco 8 Hz, ki je Shumannova frekvenca Zemljinega magnetnega polja in z njim resonančnega Shumannovega atmosferskega valovanja.
Pred vami je pripomoček, ki ustvarja nizkofrekvenčno pulzirajoče magnetno energijsko polje v območju 8 impulzov na sekundo (8 Hz). Geovitalizer ima naslednje tri funkcije:

 • Blaži posledice elektrosmoga in geopatogenih sevanj v prostoru
  • Elektrosmog v obliki električnih kablov, napeljav, daljnovodov, mobilnih telefonov, elektromotorjev, satelitskih sprejemnikov (s katerimi je neizbežno prežeta že vsa Zemlja), nešteto radijskih in drugih anten, halogenskih, floroscentnih in energijsko varčnih žarnic, gospodinjske elektrike, digitalne tehnike itd., celicam vsili svoj tehnični vpliv in razglasi (razbije) njihovo naravno celično nihanje, kar pospešuje zakisanje celic in oslabitev njihovih vitalnih funkcij.
  • Geopatogeno sevanje kot so vodni tokovi, nehomogena sestava Zemljinih vrhnjih plasti, radioaktivna in globalna sevanja (Hartmann, Curry in druge mreže) prav tako motijo naravno in homogeno Zemljino magnetno polje, ki ga potrebujejo celice in živi organizmi.
  • Za blažitev posledic elektrosmoga in geopatogenega sevanja ustvarja Geovitalizer  pulzirajoče magnetno energijsko polje frekvence 8 Hz. V ta namen ga postavimo na delovno mizo, pri računalniku ali na nočno omarico, pri čemer lahko utripajočo lučko pokrijemo s priloženim lesenim pokrovčkom, da nas svetloba ponoči ne moti. Za funkcijo blaženja posledic elektrosmoga je pripomoček lahko vključen ves čas našega bivanja v prostoru. Izhajajoče magnetno energijsko polje iz pripomočka je najmočnejše ob izviru, pokriva pa prostor velikosti do 20 kvadratnih metrov.
 • Alpha stimulator za lažje učenje in ustvarjalno razmišljanje
  • Zemljino pulzirajoče magnetno energijsko polje in z njim resonančno Schumannovo atmosfersko valovanje utripata s povprečno frekvenco 8 Hz, ki je obenem srčika območja alfa valovanja možganov.
  • Pri alfa valovanju možganov smo dinamično osredotočeni v ustvarjalnem razmišljanju, občutenju in delovanju, počutimo pa se umirjeno in radostno, kar je še posebej pomembno pri učenju in umskem delu.
  • Alfa valovanje je značilno za medsebojno dobro uglašeno delovanje leve (logične) in desne (ustvarjalne) možganske polovice, pri čemer se poveča porajanje ustreznih rešitev šolskih in življenjskih izzivov.
  • Za boljšo učno in mentalno sposobnost postavimo Geovitalizer na delovno mizo v svojo neposredno bližino.
 • Energijsko informiranje pitne vode
  • Znano je, da se voda že v nekaj minutah navzame energije iz svoje okolice, ta pojav se uporablja za koristno energijsko informiranje vode.
  • Studenčnica je naravno informirana glede na Zemljino magnetno polje in resonančno Schumannovo valovanje, zato je tudi tako zdrava, poleg tega, da je tudi kemijsko bolj neoporečna od vode iz pipe ali plastenke.
  • Kadar nimamo na voljo sveže studenčnice, postavimo priložen kozarček navadne vode za 3-5 minut na vključen Geovitalizer na označeno mesto za energijsko informiranje (digitalni bioinformator) in spijemo.
  • Ponovimo večkrat na dan (vsaj trikrat) po en kozarček, pijemo počasi po požirkih, tako vodo bolj absorbira tudi limfni sistem, ki skrbi za obrambne sposobnosti organizma.
  • Pri kuhanju lahko vlijemo en kozarček tako informirane vode v celotno količino posode z vodo, ki se pri tem navzame z zdravju in počutju ugodno energijo. Pri informiranju vode se njena kemijska struktura ne spremeni.

Dodatna zunanja sonda (opcija) ima isti namen kakor antenski terminal na Geovitalizerju. Ko jo priključimo, prevzame vso energijo dodatna sonda, antenski terminal pa v tem času ne deluje. Prednost uporabe sonde je v tem, da je energija koncentrirana v njeni neposredni bližini in se v primeru uporabe na telesu lažje približamo oslabelemu delu telesa. Pred vklopom / odklopom zunanje sonde Geovitalizer izključimo.

Zunanjo sondo v sedečem ali ležečem položaju položimo tik ob telo. Ob nakupu sedeža Bioprotector, pa lahko Geovitalizer s pomočjo priložene sonde povezemo z njim, ter na bolj udoben način uporabljamo določene funkcije Geovitalizerja. Te funkcije so namenjene za: 

 1. Glava: migrena, motnje v spanju, potovalne težave, nahod in prehlad, izčrpanost.
  Način uporabe: sedimo ali ležimo tako, da je glava tik ob zunanji sondi 15 min.
 2. Vrat: motnje v spanju, omotica, potovalne težave, nervoza, prehlad, pretegnjena tkiva, bronhialna astma, visok in nizek krvni pritisk.
  Način uporabe:: ležimo na hrbtu in se sprostimo, glavo si podpremo z mehko blazino, 30 min.
 3. Hrbtenica: napetost, krči, ledveni vsek, išias, nizek krvni pritisk.
  Način uporabe: udobno in sproščeno sedimo ali ležimo, 30 – 60 min.
 4. Prsni koš in trup: motnje v spanju, omotica, nervoza, depresija, visok krvni pritisk, slaba prekrvavitev.
  Način uporabe: v višini želodca, 30 – 60 min.
 5. Roke in sklepi: artritis, revma, vnetja.
  Način uporabe: zunanjo sondo vodimo po oslabelem mestu izmenično 2 minuti delovanja in 2 minuti počitka.
 6. Hitrejše celjenje kosti in ran
  Način uporabe: na poškodovano mesto za 60 minut.
 7. Obnova bioenergije
  Način uporabe: v višini želodca, 30 minut pred spanjem.
 8. Mišičevje: pretegnjena tkiva, krči.
  Način uporabe: pričnemo v središču oslabelosti ter enakomerno krožimo navzven približno 1 minuto, nato postopek ponavljamo 15 minut.

Opozorilo!
Resnost obolenja mora v vsakem primeru oceniti zdravnik! Za ljudi s srčnim spodbujevalnikom, epilepsijo, med nosečnostjo, dojenjem in do 6 mesecev po presaditvi organov dodatna sonda ni primerna!

More in this category: Zakaj Bioprotector? »

Mnenja uporabnikov

 • Aligator d.o.o.
  Želimo, da se naši zaposleni na delovnem mestu dobro počutijo, zato s podjetjem Maselj d.o.o. uspešno sodelujemo že vrsto let. Nudijo nam hitro pomoč in svetovanje, vsi njihovi izdelki, ki jih uporabljamo, imajo garancijo.
 • Karmen d.o.o.
  Pri podjetju Maselj d.o.o. smo naročili pet Bioprotector sedežev in pet Geovitalizerjev. Naši zaposleni so z uporabo teh izdelkov zelo zadovoljni. Zaradi njihovega dobrega počutja, se je izboljšala delovna storilnost, tudi bolniške odsotnosti je manj. Nekateri zaposleni, so se s podjetjem dogovorili za obisk na domu, kjer so jim svetovali tudi glede spalnega prostora.
 • Lojze Zore s.p.
  Sodelovanje s podjetjem Maselj d.o.o. mi je bilo v veliko zadovoljstvo. Dolga leta me je po osem-urnem delavniku bolel križ, kar sem pripisoval dolgotrajnemu sedenju. Menil sem, da za to pač ni rešitve. Po dveh tednih uporabe Bioprotector sedeža, pa se je stanje, na moje veselje, močno izboljšalo. Z veseljem bi jih priporočil naprej, po vsej verjetnosti pa bomo tudi sami še izkoristili njihovo ugodno in kvalitetno ponudbo tako v podjetju, kot tudi doma.