All for Joomla All for Webmasters

Meritve sevanj na delovnem mestu

Eno tretjino svojega življenja preživimo na delovnem mestu!

Se na delovnem mestu počutite slabo, ste utrujeni, razdražljivi in brez energije?
Ne obupajte, za vas imamo rešitev!

Znano je, da dolgotrajna izpostavljenost sevanju lahko povzroča različne težave, zato se moramo na delovnem mestu tem vplivom izogniti in primerno zaščititi.

Vpliv naravnega sevanja pomeni, da ne sedimo na dobrem mestu,vpliv tehničnih sevanj pa pomeni, da smo v pisarni izpostavljeni porušenemu elektronskemu ravnovesju!

meritve na delovnem mestu 01 meritve na delovnem mestu 03 meritve na delovnem mestu 04

Slabo počutje, nesproščenost, brezvoljnost, bolečine v nogah, hrbtenici, kolkih so lahko vzrok tako naravnih sevanj, kot tudi sevanj iz tehničnih aparatov

   V kolikor je delovno mesto pod vplivom sevanj, se to lahko odraža na našem psiho-fizičnem počutju.Prisotne so lahko različne težave, kot so:

 • razdražljivost
 • stres, izgorelost
 • motnje koncentracije in težave s spominom
 • glavoboli
 • mravljinčenje in vročine v različnih predelih telesa
 • brezvoljnost in utrujenost, pomanjkanje energije
 • slabša delovna storilnost

Naj bodo te težave za vas preteklost!


 Če se najdete v opisu je čas, da za to nekaj naredite!

Odločite se za analizo delovnega mesta in elektronske meritve sevanj v prostoru.

Smo radiestezijska hiša Maselj d.o.o. in se ukvarjamo z meritvami geopatogenih con. Naše podjetje se lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami na področju radiestezije, meritev sevanj in svetovanja.
Opravljamo meritve sevanja vodnih tokov, zemeljskega sevanja – Hartmannova mreža, kozmičnega sevanja – Curryjeva mreža, sevanje geoloških prelomov in elektromagnetnega sevanja, katerega povzročitelji so elektronske naprave, kot so računalniki, elektronika, električne inštalacije.

meritve na delovnem mestu 05

Vsak človek je avtor svojega zdravja in svoje bolezni!


Ker želimo izboljšati psihično in fizično počutje ljudi na delovnem mestu in posledično tudi v njihovem zasebnem življenju, smo za vas sestavili posebno ponudbo, s katero želimo dati vam in vašim zaposlenim priložnost za udobno in dobro počutje na delovnem mestu.
Po akcijski ceni vam opravimo elektronske meritve sevanja v prostoru, naši strokovno usposobljeni radiestezisti pa vam bodo tudi svetovali.

Zaščitite se pred sevanji: 

 • Za dobro počutje v službi
 • Za kvalitetno delo in učinkovitost zaposlenih
More in this category: « Zakaj Bioprotector? Avra »

Mnenja uporabnikov

 • Aligator d.o.o.
  Želimo, da se naši zaposleni na delovnem mestu dobro počutijo, zato s podjetjem Maselj d.o.o. uspešno sodelujemo že vrsto let. Nudijo nam hitro pomoč in svetovanje, vsi njihovi izdelki, ki jih uporabljamo, imajo garancijo.
 • Karmen d.o.o.
  Pri podjetju Maselj d.o.o. smo naročili pet Bioprotector sedežev in pet Geovitalizerjev. Naši zaposleni so z uporabo teh izdelkov zelo zadovoljni. Zaradi njihovega dobrega počutja, se je izboljšala delovna storilnost, tudi bolniške odsotnosti je manj. Nekateri zaposleni, so se s podjetjem dogovorili za obisk na domu, kjer so jim svetovali tudi glede spalnega prostora.
 • Lojze Zore s.p.
  Sodelovanje s podjetjem Maselj d.o.o. mi je bilo v veliko zadovoljstvo. Dolga leta me je po osem-urnem delavniku bolel križ, kar sem pripisoval dolgotrajnemu sedenju. Menil sem, da za to pač ni rešitve. Po dveh tednih uporabe Bioprotector sedeža, pa se je stanje, na moje veselje, močno izboljšalo. Z veseljem bi jih priporočil naprej, po vsej verjetnosti pa bomo tudi sami še izkoristili njihovo ugodno in kvalitetno ponudbo tako v podjetju, kot tudi doma.