All for Joomla All for Webmasters

Kje pomaga Bioprotector?

Dokazana in testirana energijska zaščita pred škodljivimi geopatogenimi sevanji

BIOPROTECTOR-L (ležišče) in BIOPROTECTOR-P (pokrivalo) Omega max.5 vam nudi energijsko zaščito pred kozmičnimi sevanji in geopatogenimi conami (vodnimi, zemeljskimi, elektromagnetnimi, geološkimi prelomi).

Energijska zaščita pomeni, da pomaga okrepiti imunski sistem in vzpostaviti ravnovesje v telesu predvsem v bivalnih prostorih kjer so ljudje ves čas izpostavljeni različnim negativnim sevanjem. Različna sevanja namreč lahko zelo obremenijo naš imunski sistem v telesu in zaradi tega lahko postanemo vsakodnevni obiskovalci zdravstvenih ustanov.

BIOPROTECTOR-L (ležišče)

Bioprotector Omega max.5 je najbolj učinkovit ob sočasni uporabi (bioprotector-L in bioprotector-P), saj v tem primeru optimalno vpliva na izboljšanje človekovega psihofizičnega stanja. Poleg tega pa tudi omogoča optimalno okrepitev energijskega sistema v zelo kratkem času.

pokrivalo

BIOPROTECTOR-P (pokrivalo)

Bioprotector Omega max.5 z vgrajenimi materiali deluje na valovni dolžini 45–55 cm, ali 600 MHz ±10 %. To je idealna valovna dolžina (frekvenca) za optimalno delovanje človeškega telesa. Na telo bioprotector omega max.5 deluje izredno blagodejno, saj v prvi fazi izboljša spanje, hkrati s tem pa tudi pomaga organizmu dvigniti energijo predvsem takrat ko je telo dolgotrajno izpostavljeno škodljivim sevanjem.

Naš Bioprotector Omega max.5 je zelo primeren pri težavah ljudi:

 • s slabo prekrvavitvijo,
 • s slabim spancem,
 • z utrujenostjo,
 • s slabim energijskim sistemom (z dolgoročno uporabo Bioprotector Omega max.5 se nam izboljša počutje in celotno stanje meridianov v telesu),
 • s stresom, depresijo,
 • s slabo sinhroniziranostjo bioritma,
 • z zmanjšanim vegetativnim in hormonalnim ravnovesjem,
 • s slabo fizično, mentalno in čustveno močjo,
 • s slabim energetskim delovanjem telesa.

Mnenja uporabnikov

 • Aligator d.o.o.
  Želimo, da se naši zaposleni na delovnem mestu dobro počutijo, zato s podjetjem Maselj d.o.o. uspešno sodelujemo že vrsto let. Nudijo nam hitro pomoč in svetovanje, vsi njihovi izdelki, ki jih uporabljamo, imajo garancijo.
 • Karmen d.o.o.
  Pri podjetju Maselj d.o.o. smo naročili pet Bioprotector sedežev in pet Geovitalizerjev. Naši zaposleni so z uporabo teh izdelkov zelo zadovoljni. Zaradi njihovega dobrega počutja, se je izboljšala delovna storilnost, tudi bolniške odsotnosti je manj. Nekateri zaposleni, so se s podjetjem dogovorili za obisk na domu, kjer so jim svetovali tudi glede spalnega prostora.
 • Lojze Zore s.p.
  Sodelovanje s podjetjem Maselj d.o.o. mi je bilo v veliko zadovoljstvo. Dolga leta me je po osem-urnem delavniku bolel križ, kar sem pripisoval dolgotrajnemu sedenju. Menil sem, da za to pač ni rešitve. Po dveh tednih uporabe Bioprotector sedeža, pa se je stanje, na moje veselje, močno izboljšalo. Z veseljem bi jih priporočil naprej, po vsej verjetnosti pa bomo tudi sami še izkoristili njihovo ugodno in kvalitetno ponudbo tako v podjetju, kot tudi doma.