All for Joomla All for Webmasters

Testiranje pristojnih ustanov

POROČILO O ELEKTROGRAFSKI IN BIOLOŠKI RAZISKAVI PRIPOMOČKA – BIOPROTECTOR OMEGA MAX.5:

Raziskava je pokazala, da bioprotector izpolnjuje kriterije na področju frekvenčnega preoblikovanja negativnih sevanj in da so pri tem učinki izredno ugodni. Zaključek tega je, da BIOPROTECTOR OMEGA MAX.5 deluje na določenih frekvencah, ki človeku zagotavljajo mirno, dolgo in zdravo življenje. S tem preizkušeni izdelek zadostuje normativom za pridobitev zlatega certifikata (kakovost biopolja -razred I.).


Inštitut za bioelektromagnetiko in novo biologijo

 

More in this category: Pogoji poslovanja »

Mnenja uporabnikov

  • Aligator d.o.o.
    Želimo, da se naši zaposleni na delovnem mestu dobro počutijo, zato s podjetjem Maselj d.o.o. uspešno sodelujemo že vrsto let. Nudijo nam hitro pomoč in svetovanje, vsi njihovi izdelki, ki jih uporabljamo, imajo garancijo.
  • Karmen d.o.o.
    Pri podjetju Maselj d.o.o. smo naročili pet Bioprotector sedežev in pet Geovitalizerjev. Naši zaposleni so z uporabo teh izdelkov zelo zadovoljni. Zaradi njihovega dobrega počutja, se je izboljšala delovna storilnost, tudi bolniške odsotnosti je manj. Nekateri zaposleni, so se s podjetjem dogovorili za obisk na domu, kjer so jim svetovali tudi glede spalnega prostora.
  • Lojze Zore s.p.
    Sodelovanje s podjetjem Maselj d.o.o. mi je bilo v veliko zadovoljstvo. Dolga leta me je po osem-urnem delavniku bolel križ, kar sem pripisoval dolgotrajnemu sedenju. Menil sem, da za to pač ni rešitve. Po dveh tednih uporabe Bioprotector sedeža, pa se je stanje, na moje veselje, močno izboljšalo. Z veseljem bi jih priporočil naprej, po vsej verjetnosti pa bomo tudi sami še izkoristili njihovo ugodno in kvalitetno ponudbo tako v podjetju, kot tudi doma.