All for Joomla All for Webmasters

O podjetju in vizija podjetja

Radiestezija Maselj d.o.o.

Smo podjetje, ki se že več kot dvajset let ukvarja z radiestezijskimi meritvami v prostoru in z analizo delovanja organov.

Na področju rešitev frekvenčnega preoblikovanja škodljivih geopatogenih sevanj smo vodilno podjetje v Sloveniji. Največje prednosti, ki vam jih nudimo, so visoka usposobljenost, tradicija, veliko izkušenj v praksi, dodatno svetovanje in vrhunska kvaliteta produktov, ki vas ščitijo pred sevanji in hkrati obnovijo energijski sistem vašega telesa že v zelo kratkem času.

Meritve, analizo delovanja organov in svetovanje rešitev glede frekvenčnega preoblikovanja škodljivih sevanj nam zaupajo mlajši in starejši ljudje, ki jim je njihovo zdravje zelo pomembno.

Z meritvijo delovanja celic vam tako lahko pravočasno preventivno svetujemo, kaj se lahko zgodi, če imate oslabljen energetski sistem na določenih organih in to še preden se hujše zdravstvene težave ali bolezni dejansko pojavijo.

 

Vizija podjetja Maselj d.o.o.

Veliko mojstrov pravi, da je za uspeh pomembna predvsem vaja, vaja in še enkrat vaja. Nekaj pa k uspehu doda tudi talent in ostale predispozicije. To potrjuje tudi pregovor: “Vaja dela mojstra”.

Pri ohranjanju zdravja pa so nam leta izkušenj na področju radiestezijskih meritev v praksi potrdila, da so za naše zdravje in dobro počutje tudi v zrelih letih pomembne tri stvari: preventiva, preventiva in še enkrat preventiva. Nekaj pa prispeva tudi dednost, stil življenja in prehranjevalne navade.

Vemo, da približno 1/3 življenja prespimo. Naša vizija je, da čim več ljudem in seveda tudi vam, pomagamo spoznati, da je mesto, kjer spite ena izmed najpomembnejših stvari v vašem življenju. Prostor, kjer spite, ima namreč zelo velik vpliv na vaše zdravje in počutje. Če je mesto primerno zaščiteno pred premočnimi sevanji – to je preventiva, bodo vaše celice bolje delovale. S svetovanjem pri nakupu visoko kvalitetnih in edinstvenih kompletov, ki vas ščitijo pred sevanji in hkrati obnavljajo vaš energijski sistem, pa vam želimo pomagati, da boste bolj odporni proti boleznim, lažje premagovali stresne situacije in da vam bo zdravje tako dolgo in dobro služilo.

 

Hvala za zaupanje!

Mnenja uporabnikov

  • Aligator d.o.o.
    Želimo, da se naši zaposleni na delovnem mestu dobro počutijo, zato s podjetjem Maselj d.o.o. uspešno sodelujemo že vrsto let. Nudijo nam hitro pomoč in svetovanje, vsi njihovi izdelki, ki jih uporabljamo, imajo garancijo.
  • Karmen d.o.o.
    Pri podjetju Maselj d.o.o. smo naročili pet Bioprotector sedežev in pet Geovitalizerjev. Naši zaposleni so z uporabo teh izdelkov zelo zadovoljni. Zaradi njihovega dobrega počutja, se je izboljšala delovna storilnost, tudi bolniške odsotnosti je manj. Nekateri zaposleni, so se s podjetjem dogovorili za obisk na domu, kjer so jim svetovali tudi glede spalnega prostora.
  • Lojze Zore s.p.
    Sodelovanje s podjetjem Maselj d.o.o. mi je bilo v veliko zadovoljstvo. Dolga leta me je po osem-urnem delavniku bolel križ, kar sem pripisoval dolgotrajnemu sedenju. Menil sem, da za to pač ni rešitve. Po dveh tednih uporabe Bioprotector sedeža, pa se je stanje, na moje veselje, močno izboljšalo. Z veseljem bi jih priporočil naprej, po vsej verjetnosti pa bomo tudi sami še izkoristili njihovo ugodno in kvalitetno ponudbo tako v podjetju, kot tudi doma.