All for Joomla All for Webmasters

Mnenja uporabnikov

Matej C., Ljubljana
Star sem 37 let, zadnjih deset let sem imel težave s posebnimi razjedami na obeh golenih. Zdravniki niso znali diagnosticirati bolezni in vzroka. Imel sem tudi kronično utrujenost. Po uporabi kompleta "Bioprotector omega max.5" sem se že na začetku počutil bolje. Že nekaj let nimam več težav z razjedami. ki sta se lepo zacelili, utrujenost je izginila. Zjutraj se počutim naspan in spočit. Za komplet sem hvaležen, saj mi je odpravil hude zdravstvene težave, ki so mi onemogočale normalno življenje.

Slavica H.
Zaradi usločene hrbtenice sem imela bolečine v hrbtenici. Vsako jutro sem morala pred vstajanjem narediti raztezne vaje, da sem lahko vstala. Z uporabo "Bioprotector omega max.5" je bolečina kot bi jo odrezali izginila oz. se je ublažila. Že prvo jutro po uporabi mi ni bilo potrebno več izvajati vaj in uporabljati dodatnih pripomočkov.

Friderika S.
Že nekaj uporabljam "Bioprotector omega max.5" s katerim sem zelo zadovoljna. Za nakup in uporabo sem navdušila tudi sodelavke, ki ga z veseljem uporabljajo.

Marjeta Š.
Nekaj časa nazaj sem kupila terapevtsko blazino. Težave sem imela s krči, spanjem, nemirnimi in mrzlimi nogami in bolečinami v glavi. Iz meseca v mesec so se težave izginjale. Zdaj so bolečine za menoj, tako da se temu čudijo tudi moji bližnji.

Veronika Z.
Z nakupom "Bioprotector omega max.5" sem zelo zadovoljna. Moje težave so bili krči v nogah in bolečine v ramenih, trebušni votlini in kolenih. Že po treh mesecih so omenjene težave izginile. Pri zadnjem obisku zdravnika je le ta ugotovil, da sem popolnoma zdrava.

Anton B., Šmartno pri Litiji
Sam imam bolj miren spanec. Živčnost je pri meni veliko manjša in s tem posledično tudi bolečine v želodcu. Ženi se je bistveno izboljšalo spanje in je manj nervozna. Težave je imela tudi z otrdelimi mišicami, ki so zdaj bolj prožne.

Martin D., Moravče pri Gabrovki
Bolečina v nogah je popustila in prenehala me je boleti glava. Seveda veliko bolje tudi spim.

Jože Š., Poljane
V rokah, nogah in tudi v hrbtu ne čutim več bolečin.

Marija F., Zagorje
Boljše spim in sem veliko manj živčna. Bolečine zaradi revme so močno popustile.

Pavla J., Moravče pri Gabrovki
... poleg ostalega se mi je predvsem izboljšalo spanje.

Franc E., Ptuj
Izredno slabo sem spal. Žena ima že več kot dvajset let bolečine v glavi. Odkar spiva z bioprotectorjem omega max.5 se nama je izboljšalo počutje in spanje. Glavoboli pri ženi so popustili.

Marija Č., Poljane
Vesela sem, da me v noge ne zebe več. Spanje se mi je izboljšalo. Mož je imel izpuščaje, ki jih sedaj ni več.

Julijana S., Zagorje
Poleg boljšega spanja so se mi tudi bolečine v hrbtenici zmanjšale. Izboljšalo se mi je delovanje srca, bolečine v želodcu so manjše in imam tudi manj bolečin v kolenih.

Silva P., Šmartno pri Litiji
Presenetljivo me je nehala boleti glava. Bolečine, ki sem jih čutila v nogah, hrbtenici in čez ramena so veliko manjše. Na splošno se počutim boljše.

Martin K., Celje
Zjutraj sem vstajal polomljen in neprespan. Ponoči sem pogosto hodil na vodo. Z bioprotectorjem omega max.5 so se stvari krepko izboljšale.

Kristina J., Šentjernej
Bila sem skeptična, ko si je sin kupil zaščito. Danes jo imam tudi sama.

Marija F., Logatec
Po dolgem času boljše spim.

Terezija S., Šmartno pri Litiji
Zjutraj so me pogosto bolele noge. Ni mi žal denarja, saj mi je bioprotector omega max.5 zelo pomagal, da so bolečine popustile.

Rozalija P., Gorenja vas
Izboljšalo se mi je spanje in tudi krči v nogah so popustili.

Mnenja uporabnikov

  • Aligator d.o.o.
    Želimo, da se naši zaposleni na delovnem mestu dobro počutijo, zato s podjetjem Maselj d.o.o. uspešno sodelujemo že vrsto let. Nudijo nam hitro pomoč in svetovanje, vsi njihovi izdelki, ki jih uporabljamo, imajo garancijo.
  • Karmen d.o.o.
    Pri podjetju Maselj d.o.o. smo naročili pet Bioprotector sedežev in pet Geovitalizerjev. Naši zaposleni so z uporabo teh izdelkov zelo zadovoljni. Zaradi njihovega dobrega počutja, se je izboljšala delovna storilnost, tudi bolniške odsotnosti je manj. Nekateri zaposleni, so se s podjetjem dogovorili za obisk na domu, kjer so jim svetovali tudi glede spalnega prostora.
  • Lojze Zore s.p.
    Sodelovanje s podjetjem Maselj d.o.o. mi je bilo v veliko zadovoljstvo. Dolga leta me je po osem-urnem delavniku bolel križ, kar sem pripisoval dolgotrajnemu sedenju. Menil sem, da za to pač ni rešitve. Po dveh tednih uporabe Bioprotector sedeža, pa se je stanje, na moje veselje, močno izboljšalo. Z veseljem bi jih priporočil naprej, po vsej verjetnosti pa bomo tudi sami še izkoristili njihovo ugodno in kvalitetno ponudbo tako v podjetju, kot tudi doma.