All for Joomla All for Webmasters

Kariera in zaposlitev v podjetju Maselj d.o.o.

 

MASELJ d.o.o. smo uspešno podjetje, ki se že vrsto let ukvarja z energijo telesa in prostora.

 • Z vrhunskimi napravami izvajamo meritve bivalnega prostora, geopatogenih sevanj vodnih tokov, geoloških prelomov, kozmičnih sevanj in tudi agresivnih tehničnih sevanj, ki jih povzroča elektrosmog sodobnega časa.
 • Ukvarjamo pa se tudi z učinkovito analizo telesnega energijskega sistema. Tudi v ta namen uporabljamo sodobne analizatorje za energijsko analizo. Vse naprave omogočajo zelo natančna merjenja in so preproste za uporabo. Nudimo znanje in dolgoletne izkušnje na tem področju.
 • Svetujemo glede uporabe izdelkov, ki izboljšajo energijo v telesu. Znano je, da patogena geološka, zemeljska, kozmična in tehnična sevanja povzročajo motnje v telesnem energijskem sistemu in da lahko pripeljejo do hudih težav na vseh delih telesa. Našim naročnikom omogočamo svetovanje in program izdelkov, ki v kratkem času izboljšajo njihov energijski sistem. Vrhunski sistem Omega max.5 je nagrajen z zlatim certifikatom za kakovost biopolja – razred 1, na slovenskem Inštitutu Bion za bioelektromagnetiko in novo biologijo.
 • Na voljo imamo tudi protimikrobne naprave za vzpostavljanje energijskega ravnovesja in naprave za informiranje vode z atmosfersko energijo Schumannove resonance za dobro hidracijo in za razkisanje telesa, vsaki dve uri se spije priložen kozarček informirane vode.

V podjetju Maselj d.o.o. nudimo odlično priložnost usposobljenim zastopnikom s področja Štajerske, Koroške, Dolenjske in Obale, ki jih veseli delo na terenu in z ljudmi. Zaradi velikega zanimanja za naše izdelke bi radi kvalitetno razširili našo prodajno mrežo po Sloveniji.

Zato v svoj kolektiv vabimo PRODORNE TRŽNIKE obeh spolov.

Dobrodošli ste vsi sposobni posamezniki, ki se zavedate pomena zdravega načina življenja in vrhunskega programa dela. Če ste suvereni, prepričljivi, vztrajni in imate izraženo željo po doseganju zastavljenih ciljev, vas vabimo, da se nam pridružite.

Zaželena je sposobnost komunikacije in uspešne zaključitve posla, pošten odnos do strank in bogate izkušnje usposobljenosti za uspešno prodajno delo, z najmanj srednješolsko izobrazbo in lastnim prevoznim sredstvom ter s.p.-jem.

Delovne naloge obsegajo:

 • obiskovanje strank,
 • opravljanje meritev prostora in energije telesa, 
 • predstavitev izdelkov in 
 • svetovanje pri izbiri.

Nudimo: izjemno dobro nagrado za prodajno učinkovitost.

Vse kandidate vabimo, da nas kontaktirate in nam pošljete pisno vlogo z življenjepisom po pošti na naslov podjetja, nakar vas bomo povabili na osebni sestanek.
Naslov podjetja:

MASELJ d.o.o. 
Za razpis: Tržnik 
Brodišče 15
1236 Trzin

More in this category: « Mnenja uporabnikov Certifikat AAA »

Mnenja uporabnikov

 • Aligator d.o.o.
  Želimo, da se naši zaposleni na delovnem mestu dobro počutijo, zato s podjetjem Maselj d.o.o. uspešno sodelujemo že vrsto let. Nudijo nam hitro pomoč in svetovanje, vsi njihovi izdelki, ki jih uporabljamo, imajo garancijo.
 • Karmen d.o.o.
  Pri podjetju Maselj d.o.o. smo naročili pet Bioprotector sedežev in pet Geovitalizerjev. Naši zaposleni so z uporabo teh izdelkov zelo zadovoljni. Zaradi njihovega dobrega počutja, se je izboljšala delovna storilnost, tudi bolniške odsotnosti je manj. Nekateri zaposleni, so se s podjetjem dogovorili za obisk na domu, kjer so jim svetovali tudi glede spalnega prostora.
 • Lojze Zore s.p.
  Sodelovanje s podjetjem Maselj d.o.o. mi je bilo v veliko zadovoljstvo. Dolga leta me je po osem-urnem delavniku bolel križ, kar sem pripisoval dolgotrajnemu sedenju. Menil sem, da za to pač ni rešitve. Po dveh tednih uporabe Bioprotector sedeža, pa se je stanje, na moje veselje, močno izboljšalo. Z veseljem bi jih priporočil naprej, po vsej verjetnosti pa bomo tudi sami še izkoristili njihovo ugodno in kvalitetno ponudbo tako v podjetju, kot tudi doma.