All for Joomla All for Webmasters

Certifikat AAA

20171113

Podjetje MASELJ d.o.o. je prejel certifikat bonitetne odličnosti najvišjega ranga AAA, s čimer se uvrščamo med 2,3% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji.

Cerfitikat bonitetne odličnosti je podelila Bonitetna hiša Bisnode, ki je v mednarodnem projektu finančne analize podjetij prisotna v 19 državah Europe.

Bonitetna odličnost je evropsko priznana referenca finančnega poslovanja podjetja, ki omogoča lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju, predstavljajo tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: strankami, kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat bonitetne odličnosti (Creditworthiness rating excellence) je  uveljavljen tudi v mednarodnem okolju.

Podjetja z bonitetno odličnostjo poslujejo nadpovprečno odlično, kar pomeni da je bilo podjetje MASELJ d.o.o. v preteklem letu nadpovprečno dober plačnik, je varna za sodelovanje in nima nobenih blokad. 

Kot so zapisali v Bisnodu, sta “Zaupanje in verodostojnost danes redki lastnosti. Glede na preplet različnih dejavnikov, ki vplivajo na okolje, je danes težko najti zaupanja vreden poslovni subjekt. Imetniki certifikata
bonitetne odličnosti so eni redkih poslovnih subjektov, “. Zato smo na ta certifikat še posebej ponosni.